2011.

2011… Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, det har varit ett så händelserikt år.!
För att börja någonstans så har det  inneburit enorm nervositet, väntan och längtan efter valp. Jag fick sedan vara med under Modjas valpning när 12 underbara små kom till världen, och 9 veckor senare hämtade jag hem Folsberga’s Wild Elvin. En underbar, och i många fall krävande individ, som hitills tagit sig an livets utmaningar med en enorm nyfikenhet och noll rädsla. Han har förmågan att vända mitt humör från arg till glad på några sekunder med alla sina upptåg och miner, och jag är så glad att just han blev min. Det ska bli spännande att få dela livet framöver med Elvin, och jag är så lycklig som har världens bästa uppfödare Linda, och att jag dessutom fått möta så härliga personligheter bland de andra valpköparna!


Året jag tog studenten. Massor av plugg, men också studentfester och allt som hör till. Och så själva studentdagen förstås, efterlängtad var den vill jag lova, och väldigt rolig blev den. :-)
Sommaren som följde innehöll främst massor av valpgos men också en roligheter som storsjöyran & en del agilitytävlande & tränande tillsammans med nya härliga bekantskaperna Stina & Hanna som jag träffade under A1:an i början på året!

I början på Augusti flyttade jag och grabbarna till Sundsvall, jag började plugga högskolekurser på distans, hade mysiga kvällar med Martina & Linda, tränade massor av lydnad med Cissi och undrade hur jag klarat mig utan henne i 19,5 år?!
Utöver det njöt jag av bosjälv-livet, och träffade flera andra väldigt härliga hundmänniskor som jag tidigare bara ”känt” genom deras bloggar, sånt är verkligen kalasroligt!


Diezel och jag tog ett förstapris i lydnadsklass 3 i början av 2011 med fina poäng och bra känsla. En känsla som därefter inte riktigt velat infinna sig igen på tävlingsplanen, varken gällande lydnad eller agility. Vi har i alla fall blivit uppflyttade till agilityklass 2 och debuterat Eliten med en del bra poäng, en del dåliga poäng, och tyvärr en hel del stress på planen. Vi ska kämpa för att hitta tillbaka till varandra under 2012, och jag tror det kommer bli bra när Diezel vant sig ordentligt vid sin nya storebrorsroll och vi har kommit i ordning nere i Västerås.


Västerås ja… Hur nu det kommer sig? Jag som alltid varit en väldigt feg person bestämde mig under hösten, ganska impulsivt för att flytta till Västerås efter en kväll i Övik hos Maja. Hade aldrig varit där, visste ingenting om staden, men hittade en utbildning jag ville gå och bestämde mig för att söka. Kom tack och lov in, och har med mycket tur fixat bästa tänkbara boende. Om precis en vecka är jag på plats! Som det kan bli. ;-)

Guldpärlan, Indra. Bodde kvar hos mina föräldrar när jag flyttade, och spenderar dagarna med dem eller hos min syster och hennes familj. Hon lever loppan med andra ord, och är fortfarande världens goaste och mest egensinniga!

Hmm.. ja, vad har 2011 mer innehållit månntro?
En del fotojobb började trilla in, vilket har varit hur roligt som helst. Det har varit så kul att få positiva kommentarer från kunderna när de fått hem sina bilder!
Jag har delvis lyckats sänka kraven på mig själv i flera situationer, bättre kunnat fokusera på det viktiga här i livet och framförallt har jag vågat.

Det finns egentligen massor mer som jag skulle kunna skriva om 2011, och det finns många människor jag skulle kunna skriva hur många fina ord som helst som, men jag nöjer mig med att tacka alla underbara vänner runt om i Sverige, och min familj för att ni stöttat mig under året på olika vis i olika situationer.
♥ Ni är bäst allihopa!


2012 då. Mitt tjugonde år, det kommer bli ett bra år, det känner jag på mig.
Nytt boende, ny utbildning, nya tränings och tävlingsmöjligheter och förhoppningsvis fina tävlingsresultat.
Jag är superpeppad på att se vad det kommande året har att erbjuda! :-)

Jag önskar er alla ett
GOTT NYTT ÅR!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *