yrväder.

Helgen har varit jättebra, och gått alldeles för snabbt..!
Mycket tid har spenderats utomhus med hundarna, igår var det promenerande och spårande med alla tre grabbarna som gällde, och de skötte sig finfint i spåret. Elvin imponerade stort på mig med lugnt och noggrant spårarbete, så mer spår ska det definitivt bli framöver!
Under eftermiddagen åkte vi in till stan och spenderade lite tid på café, gottigt! Tyckte förövrigt att Västerås stadskärna verkade riktigt mysig, även om jag troligtvis kommer gå vilse några gånger i galleriorna… ;-)

Idag har det blivit promenader på nya ställen här runt omkring, hittade en riktigt fin promenadslinga nere vid sjön.
Därefter blev det lite lydnadsträning för gänget, Diezel blev helt till sig av glädje, och jag funderar över om hans stress som uppkommit i lydnaden delvis beror på att han tycker att det är lite FÖR roligt…? Han blir verkligen helt till sig token när han förstår att det vankas lydnadsträning.
Han lyckades i alla fall tygla sin glädje ganska bra idag, och gjorde fina dirrigeringsapporteringar, fjärr och Z. Nöjd!

Kajsa och Emmet sitter nu på tåget ner till Skåne, och jag samlar lite energi för att ta tag i städande och pluggande. Går sådär… soffan lockar mer, men det måste ju göras, så det är bara att sätta fart. Med peppning i form av bra musik så ska det nog gå!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *