positiv energi & 12veckorsvalp

Igår var en himla bra dag. Jag och systerdotter Tilde åkte och tränade agility en sväng under förmiddagen, hon blev superglad över att få köra med Indra, och Indra var nog lika glad hon. På plats fanns även Anna & Sara, så roligt att träffa dem igen även om det bara blev en kort stund.
Hem en kort stund för lunch, och därefter åkte jag & hundarna iväg på roadtrip.
Landade någon timme senare hos StinaH där även Hanna och hennes syster fanns på plats. Träffade Stina och Hanna när jag gick agilityinstruktörsutbildningen!
Elvin & Stinas BC-valp Beth är jämngamla och busade på ordentligt, väldigt lika till sättet var dom. Galningar!
Lillplutten charmade in sig ordentligt hos familjen Hällström också, hihi. Stinas mamma hade nog gärna behållt honom om hon hade fått ;)
Efter middagen åkte vi till Sollefteå BHK och ett välstrukturerat agilitypass väntade i kvällssolen. Åh, så jäkla roligt var det!
Det är så otroligt givande att träna med andra som tänker lika, och som dessutom peppar en.
Diezel var ett yrväder, men skötte sig mellan varven riktigt bra! Gjorde sitt livs bästa kontaktfält också.
Indra var jättepigg och sprang på finfint, så roligt. Ser faktiskt fram emot att tävla med henne också i sommar!
En eftermiddag & kväll som gav mig massor av positiv energi och träningspepp blev det helt klart. :)

Idag blir Elvin 12 veckor (!!!) så imorse åkte vi iväg för 12veckorsvaccinering. Det var dags för de andra två att bli vaccinerade också, så vi tog alla tre på en gång. Och de skötte sig så bra så, inte ett pip från någon av dem.
Hade toppenassistans från Tilde. Det är så roligt att hon är hundintresserad, lilltjejen (som inte är så liten längre ändå..). <3Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *