one step forward.


Hade kanske världens segaste start på dagen imorse, somnade om i soffan flera gånger innan jag väl tog tag i dagen, men när jag väl kvicknade till så bara försvann tiden, utan att jag riktigt vet hur..?!
Har i alla fall fått en hel del gjort både i städ & plugg-väg, känns alltid bra när saker väl är gjorda. Och extra bra känns det när man får väldigt positiv respons på inlämningsuppgifter, tjoho! Gillar verkligen foto & bildbehandlingskurserna jag läser, känner att jag redan utvecklats tack vare dem.
Det har trillat in ett par mail angående Västeråsboende också…äntligen! Väldigt oklart ännu, men känns bra att det börjar hända NÅGOT i alla fall. Jag håller tummarna för positiv utgång på det hela. Spännande känns det vilket som.

Dags att krypa ner i renbäddad säng. Imorgon får jag efterlängtat besök av min kusin, ses fram emot mycket!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *