novembersöndag.

Trots att klockan inte är mer än 23 så är ögonlocken väldigt tunga och jag ser fram emot att krypa ner i sängen efter en fin söndag.
Startade upp dagen med promenad och långfrukost som följdes av lite plugg, innan jag traskade upp till Linda för boxervalpsmys, gofika och babbel. Inte alls fel sådär en söndagförmiddag. Traskade hem igen och släppte ut min vilda flock innan jag tog tag i pluggandet igen. Roligt och intressant sådant faktiskt, då bildanalys stod på schemat! I början på kursen (fotografi-visuell kommunikation) kände jag mig väldigt skeptisk till deras ord om att man under kursens gång skulle komma att ändra sitt bildseende mycket, men det har jag faktiskt gjort. Bilder som jag förut tyckte var rent skräp kan jag idag sitta och titta på länge, och hela tiden upptäcka nya saker som de förmedlar. Fascinerande!

Elvin har verkligen massor med hormoner som flyger omkring just nu, han har ingen koll alls på sig själv emellanåt och ser spöken överallt. Inte lätt att vara liten. Därav är det väldigt skönt att vi är i Marieby nu, så att han kan få rusa av sig en del av knäppheten hursomhelst & närsomhelst. Både han och Diezel njuter verkligen av ”friheten”.
Ellipell fick i alla fall använda några av hjärncellerna under eftermiddagen när vi var ute och lekte lite han och jag. Han tycker om att kampa med kan få ett bättre grepp (för fyfan vad ont det gör när han tar omtag och tar mina fingrar istället), så vi jobbade lite på det och jag tyckte mig se en skillnad redan under vår ganska korta lekstund, så vi verkar vara på rätt väg.

Imorgon väntar en ny vecka med mer plugg inom alla kurserna, så det är nog bäst att sova nu och ladda upp energin.
Godnatt på er, alla fina.

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *