Minikrokodil

Elvin lever minst sagt upp till rollen som minikrokodil just nu, biter i allt (helst händer och armar) och biter HÅRT. Jag längtar verkligen tills de små krokodiltänderna är utbytta ;)
Men han är en duktig valp också! Idag promenerade jag och Elin en sväng i stan, för att sedan landa på en uteservering.
Det var Elvins första promenad i stan, och han skötte sig på bästa tänkbara sätt. Låg sedan lugnt och tuggade på ben under tiden vi åt lunch. Duktiga lille parveln!

Diezel har fått ett rejält träningspass idag, med varierande resultat. Fjärren fungerade bra bortsett från att han behövde dk på skiftet sitt-stå ett par gånger, får klura på varför, jag tyckte jag var tydlig…
Han slarvade lite på ställandet i inkallningen, men läggandet var kanon. Rutan var också fin, och fria följet likaså.
Kvällens problem var dock vittringen… Det var ett tag sedan sist, och förmodligen är det därför han kände sig osäker på uppgiften. Hittade rätt pinne snabbt, plockade upp den – och stod sedan kvar. Därefter släppte han den, och började plocka upp de andra pinnarna också, för att sedan ta rätt igen och komma in till mig.
Hmm… Träna mer vittring behöver vi alltså, så att han bli säker på sin sak igen!

Känner mig riktigt tränings&tävlingspeppad efter att ha kikat på agility live-sändningarna från SM i helgen, och följt uppdateringarna av lydnadsresultaten. Extra kul var det att en aussie tog silver i individuella agilityn, och guld i lag! Hur peppad blir man inte då!?
Jag och Diezel ska också till SM, tids nog… ;)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *