Allra bäst

Klockan närmar sig halv två och jag borde sova, men det är fortfarande ljust ute och jag blev pigg när jag kröp ner i sängen bredvid Diezel. Typiskt, men passar på att blogga lite från telen!

Jag o grabbarna kom för en liten stund sedan hem, efter att ha haft en jättetrevlig kväll! Vi åkte i sällskap med LinaM och kikade på lydnadstävling i Brunflo en stund, kände tävlingssug & stolthet över Elvin som skötte sig strålande. ”är han såhär lugn o snäll jämt?” var en kommentar… Skenet kan bedra, men så skönt att han kunde slappna av så bra där.
Myggor i miljoner som vi lessnade på ganska snabbt, o istället begav oss till stan för matintag följt av en liten sväng ute i solen med grabbarna, filmtittande och nostalgiprat. Så bra det bara kunde bli! Och som pricken över i:et skötte sig Diezel och Elvin prickfritt under hela kvällen. Å jag är så lycklig över mina älskade prinsar. Bäst är dom!

Nu väntar några timmars sömn, imorgon åker vi upp till Lundsjön för första gången på jättelänge & jag vet en svart som förmodligen kommer skrika av lycka när han får träffa sin favvo… ;)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *