Fotograf Sofie Gustafsson »

vi njuter av livet.

Har haft en så otroligt härlig kväll och är fylld med massor av energi!
På plats på klubben bjöd Erica på god sallad och tillbehör. Regnet smattrade mot altantaket och åskan mullrade, för att sedan övergå till en väldigt fin kväll med perfekt träningsväder när vi hade ätit och pratat klart. Flera andra klubbmedlemmar kom och gick under tiden vi åt, så roligt att träffa nya glada människor.
Ut på träningsplanen begav vi oss sedan, jag, Erica och Maggie. Och jag är så nöjd över båda pojkarna.!
För Elvins del blev det en del kontaktövningar samt frivilla lägganden, trots störning i form av Maggie & Kompis som tränade bredvid arbetade han väldigt koncentrerat och bjöd på flera snabba lägganden även under baklängesmarsch. Underbar attityd hade han, och ville bara mer och mer. :)
Diezel och jag blev kommenderade genom ett fritt följ, första gången på väldigt länge, men trots att det så kändes det riktigt bra, och enligt Erica och Maggie såg det lika bra ut som det kändes. Så skönt att höra!
Han slarvade till en början på hopp-apporten, men efter att ha delat upp momentet lite så gjorde han det fint, lite påminnelse behövdes visst.
En ruta med kommendering hanns också med, och den kunde knappt blivit bättre. Älskade Diezelprinsen. Bäst i världen.

När vi kom hem efter fem timmar på klubben så fick båda pojkarna massage, och nu ligger de och sover på varsin sida om mig i soffan.
Jag ska fika lite och njuta av lugnet en stund innan jag också säger godnatt. Livet är så himla bra just nu!

  • Emma - Man blir riktigt glad av att läsa att ni har det så bra! Det känns ju som om det var rätt val av dig att flytta till Sundsvall! :DReplyCancel

  • Martina - Det känns helt overkligt att ni bor och lever i Sundsvall och jag inte ens är där… men imorgon! Då ses vi! :D många kramar från mig och tjejerna!! <3ReplyCancel

  • Maja - Underbart du!!!!ReplyCancel

  • Lisa - Den här flytten verkar ju bara toppen. LÅter som en väldigt lycklig Sofie!! Härligt!!ReplyCancel

  • Sandra - Det är så roligt att läsa att du trivs så bra Sofie! :) Men jag saknar dig..ReplyCancel

  • Madelen - Härligt att du trivs så bra redan! Hoppas det fortsätter :) . Jag ska ner på drakfestivalen nästa lördag, så ser du en tjej (och en kille) med en mycket liten chokladbrun kelpiehane så är det jag :) .ReplyCancel

  • Alma - Åh, härligt att ni trivs så bra :DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*