på islandshästryggen igen.

Elvin blir mer avslappnad här i lägenheten för varje dag som går, första dagarna var det ju highlife dygnet runt och jag var nära att lägga ut honom på blocket, men idag har han varit väldigt lugn och skötsam i jämförelse. Han ville till och med sova vidare imorse när jag och Diezel klev upp, aldrig hänt!
Ut på morgonprommis kom vi i alla fall ganska tidigt, därefter letade jag fram mina ridgrejor och körde sedan iväg mot okända marker.
Körde rätt på första försöket och möttes av trevliga tjejer & hästar. Idag provred en häst vid namn Prins, jättemysig pojke! Nästa gång ska jag få testa den andra, för att sedan börja rida någon av dem regelbundet. Lite ovant var det allt, alltför lång tid sedan jag red sist, men ack så roligt! :) Är jätteglad över att komma igång med ridningen igen, och att det är just islandshästar det handlar om. Bästa tänkbara. Massor av fina ridvägar verkar det dessutom finnas där, kommer bli kanon.

Resten av dagen har jag varit riktigt effektiv. Ägnade tid i skogen med hundarna som röjde av sig ordentligt, städade lägenheten, plockade ur det sista ur flyttkartongerna, körde korta träningspass med grabbarna och har därefter bröllopsredigerat. Nu är jag äntligen klar, känns skönt. Har ett gäng familjeporträtt att gå igenom också, men det får bli imorgon.
Då anländer dessutom Martina till Sundsvall igen, har inte träffat varken henne eller Linda sedan jag flyttade hit, så jag hoppas det hinns med imorgon. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *