Fotograf Sofie Gustafsson »

på islandshästryggen igen.

Elvin blir mer avslappnad här i lägenheten för varje dag som går, första dagarna var det ju highlife dygnet runt och jag var nära att lägga ut honom på blocket, men idag har han varit väldigt lugn och skötsam i jämförelse. Han ville till och med sova vidare imorse när jag och Diezel klev upp, aldrig hänt!
Ut på morgonprommis kom vi i alla fall ganska tidigt, därefter letade jag fram mina ridgrejor och körde sedan iväg mot okända marker.
Körde rätt på första försöket och möttes av trevliga tjejer & hästar. Idag provred en häst vid namn Prins, jättemysig pojke! Nästa gång ska jag få testa den andra, för att sedan börja rida någon av dem regelbundet. Lite ovant var det allt, alltför lång tid sedan jag red sist, men ack så roligt! :) Är jätteglad över att komma igång med ridningen igen, och att det är just islandshästar det handlar om. Bästa tänkbara. Massor av fina ridvägar verkar det dessutom finnas där, kommer bli kanon.

Resten av dagen har jag varit riktigt effektiv. Ägnade tid i skogen med hundarna som röjde av sig ordentligt, städade lägenheten, plockade ur det sista ur flyttkartongerna, körde korta träningspass med grabbarna och har därefter bröllopsredigerat. Nu är jag äntligen klar, känns skönt. Har ett gäng familjeporträtt att gå igenom också, men det får bli imorgon.
Då anländer dessutom Martina till Sundsvall igen, har inte träffat varken henne eller Linda sedan jag flyttade hit, så jag hoppas det hinns med imorgon. :)

 • Louise - Har läst de senaste inläggen nu, du verkar ha kommit till rätta riktigt bra i svall! :D åh lyllos dig som har så nära till birsta nu!!! ;) får man inte se lite lägenhetsbilder? :DReplyCancel

 • Emma - Skönt att Elvin börjar lugna sig lite! :) Och vad roligt att du kommit igång med ridningen igen! Jag vill också se bilder på lägenheten ju! ;)ReplyCancel

 • Josefine - Åh, va roligt med ridning!
  Önskar själv att jag kunde rida myycket mer än vad jag gör. Sist jag red var.. bara 1 vecka sedan (på islänning såklart!) men innan det var det 5 (FEM!!!) år sedan jag satt på en hästrygg senast. Ska dock skärpa till mig lite och försöka få chansen att rida lite oftare för det ju så roligt!

  Är jätte nyfiken på hur din lägenhet ser ut så hoppas du får klart i ditt hem så vi får se bilder snart! :DReplyCancel

 • Hanna igen - Åh, vad roligt att allt verkar flyta på nere i Sundsvall. :) Håller med Louise, är sugen på att se några bilder. ;) Kul med ridning! :D Jag har bara ridit inom skolverksamhet under en temavecka på en jättesnäll häst men det var hur kul som helst. Kan ju inte påstå att jag är duktig, men förstår att det känns roligt att komma igång att rida igen. Måste vara jättekul! :D *avis* ;)ReplyCancel

 • Ereeka - Vad kul att du ska/har börjat rida igen :D
  Jag också typ! Nu har jag haft ganska nära till hästarna, då jag jobbat/jobbar i Krokom lite :)
  Så kul!!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*