vi njuter av livet.

Har haft en så otroligt härlig kväll och är fylld med massor av energi!
På plats på klubben bjöd Erica på god sallad och tillbehör. Regnet smattrade mot altantaket och åskan mullrade, för att sedan övergå till en väldigt fin kväll med perfekt träningsväder när vi hade ätit och pratat klart. Flera andra klubbmedlemmar kom och gick under tiden vi åt, så roligt att träffa nya glada människor.
Ut på träningsplanen begav vi oss sedan, jag, Erica och Maggie. Och jag är så nöjd över båda pojkarna.!
För Elvins del blev det en del kontaktövningar samt frivilla lägganden, trots störning i form av Maggie & Kompis som tränade bredvid arbetade han väldigt koncentrerat och bjöd på flera snabba lägganden även under baklängesmarsch. Underbar attityd hade han, och ville bara mer och mer. :)
Diezel och jag blev kommenderade genom ett fritt följ, första gången på väldigt länge, men trots att det så kändes det riktigt bra, och enligt Erica och Maggie såg det lika bra ut som det kändes. Så skönt att höra!
Han slarvade till en början på hopp-apporten, men efter att ha delat upp momentet lite så gjorde han det fint, lite påminnelse behövdes visst.
En ruta med kommendering hanns också med, och den kunde knappt blivit bättre. Älskade Diezelprinsen. Bäst i världen.

När vi kom hem efter fem timmar på klubben så fick båda pojkarna massage, och nu ligger de och sover på varsin sida om mig i soffan.
Jag ska fika lite och njuta av lugnet en stund innan jag också säger godnatt. Livet är så himla bra just nu!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *