dagarna susar iväg.


Linneas fina Lilly.

Vår fjärde dag i Sundsvall, och vi trivs ännu – Bådar gott ;)
Gårdagen innebar fullt upp, med lägenhetsfix och lydnadsträning på klubben med nya trevliga träningskompisar!
Därefter åkte jag iväg och hämtade Carro som kom med bussen från Huddik! Vi ägnade kvällen åt massa babbel, lite roadtrip runt i staden, prommis med bästa grabbarna i skogen, och landade sedan i soffan framför en film. Bra kväll, helt klart.
Under förmiddagen åkte vi iväg till Birsta, känns lyxigt att kunna åka dit när jag vill numera, hihi. Känner dock att det kommer ta ett bra tag innan jag lär mig hitta i den här staden, har redan hunnit köra fel flera gånger då lokalsinnet ligger på -1 ungefär. Menmen, jag lär mig väl så småningom…
Carro är nu påväg till Huddik igen så jag ska packa upp det som inhandlats under dagen, vila en stund och sen åka upp på klubben. Middag och lydnadsträning i finvädret väntar! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *