väntan.

De första julklapparna är inköpta, känns bra, min plan är att inte vara ute i sista stund i år igen, vi får väl se hur det går…
Jag har dock förmågan att bara se massor av saker som jag själv vill ha när jag är på julklappsjakt, vilket blir lite… fel! ;-)
Trevliga timmar på stan tillsammans med Lina blev det i vilket fall som helst!

Tog med mig några nybakade polkacookies (GODA.!!) och åkte till kusinvitamin under kvällen, förlorade på Bezzervizzer flertalet gånger. Suck. Inte okej på en fläck, revansch snarast om du läser detta kusinen. Roligt spel hursom, sällskapsspel är underskattat, varför spelar man (jag i alla fall) inte oftare?

Trött, tröttare, tröttast. Men jag vet ju att jag inte kommer somna på en gång när jag lägger mig, så jag kan lika gärna hålla sitta kvar här en stund och pillra ner lite bokstäver på en inlämningsuppgift om olika teorier i lyckoforskning istället.
Appropå plugg så väntar jag på två resultat den här veckan, både tentaresultat och antagningsbesked.
Vill. Veta. Nu. Utropstecken.
Tentan var väl inte hela världen om jag inte skulle klarat den, men vore väldigt skönt om så var fallet. Men antagningsbeskedet bara måste vara ett positivt sådant… Mitt ”det löser sig alltid ändå” känns just nu inte så jäkla självklart. Nåja, bara att vänta och hålla tummarna några dagar till…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *