someone like you.

Elvin är snart 6 månader gammal, och han har redan bestämt sig för att ta över världen. Det finns inga bekymmer överhuvudtaget i hans värld, han går in för allt med intensitet, självsäkerhet och en stor portion humor.!
Envisare och kaxigare valp har jag ärligt talat aldrig mött, och vissa stunder känns det lite…tufft. Jag tvivlar ibland på om jag verkligen har verktygen som krävs för att forma den här individen till en harmonisk och balanserad hund, som även kan prestera fullt ut på tävlingsbanorna. För att Han har potential, det är jag övertygad om.
Men när han sitter och iakttar mig med sin intensiva blick sådär som bara Elvin kan, eller när han kryper ihop bredvid mig, så nära det bara går och lägger huvudet i mitt knä, då fylls jag med en känsla av kärlek och stolthet, och det slår mig… trots att han vuxit snabbt, så är han ju bara barnet ännu, och det är ju precis en sådan här valp jag drömt om. En valp som vill och vågar & som alltid går in för allt med både vilja och mod. Elvin är ju precis en sådan som jag ville ha, men med dubbel dos av det mesta. Men jag ska göra något bra av det, även om det kanske kommer ta lite tid att hitta rätt knappar.
Om Elvin vill ta över världen ska han få göra det – på villkoret att jag också får vara med.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *