nya vinklar.

 

Trött i huvudet efter en heldag på klubben. Gått som åhörare när Lillemor Edström drillade ett antal lydnadsekipage, kuligt!
En hel del är antecknat, bra med nya vinklar på saker och ting. Man får verkligen med sig mycket av att bara sitta vid sidan av, och ett flertal givande diskussioner hann vi med under dagen. Diskutera detaljer i lydnaden kan man göra tills man blir psykiskt störd, det finns verkligen hur mycket som helst, men attans så roligt det är.!

Grabbarna har suttit i bilen och haft tråkigt hela dagen, och fick därför en skogsprommis så fort vi kom hem. Passade på att lägga ett litet spår till Elvin också, första gången, och wow så fint han löste det. Nemas problemas, han förstod direkt vad han skulle göra och tuffade glatt på med näsan i spårkärnan. :-) Så kul!
Appropå Elvin. Tack för era kommentarer i förra inlägget, trodde när jag publicerat det att det kanske skulle framstå som konstiga & flummiga tankar, men blev jätteglad för era fina ord.!

Nej, jag har verkligen inte tid att sitta här. Ska hoppa in i duschen och röja undan lite disk innan jag och grabbarna beger oss iväg för en kväll tillsammans med Martina & Linda!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *