Nytt

Jag fick en bäddsoffa till mitt rum idag, och tycker att det blev toppenbra. Nöjd!
Förstoringen på Diezel flyttades från ovanförsängen till ovanförsoffan, där den passade ännu bättre.
Det är en klar favoritbild på prinsen. Jag skulle haft en svartvit porträttbild på Indra att hänga bredvid…

Dagen idag har varit riktigt bra. Cyklade till stallet i morse, red lektion på förmiddagen. Egentligen är vi fyra i gruppen, men de senaste gångerna har vi fått rida två och två istället. Väldigt skönt med mycket plats i ridhuset, och mer tips&råd från läraren.
Mycket sitsträning utan stigbyglar blev det för min del idag, så jag lär ha rejäl träningsvärk imorgon… Välbehövligt var det i alla fall, och väldigt trevligt att märka att min balans har förbättrats mycket! Känslan när det verkligen fungerar med hästen är himla härlig förövrigt. Fina Picasso.
På eftermiddagen ägnade vi oss åt att bl.a träna Häst vid hand. Läraren vi har i den kursen (häst&stallkunskap) är så jäkla skön! Mycket skratt blev det, och timmarna gick fort. Cyklade hem i motvind, uppförsbackarna gick trögt och benen värkte när jag väl kom hem…!

Hundskruttarna fick ett lydnadspass efter att ha busat av sig lite. Vittring för Diezel, första gången utomhus, gick allatiders. Fjärren gick också riktigt bra, framsteg. Stopp lite för långt fram i rutan för min smak, blev bättre. Hakanibacken träning – vi har backat många steg, pga att jag måste bli mycket mer konsekvent med träningen.
Indra yrade omkring lite, men kom sedan på vad rutan innebar, blev sen mestadels bus, och lite fot. Duktig gul.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *