lördag.

Idag vankades det tävling i Timrå, lydnadstävling. Kände mig otroligt opepp redan innan vi åkte iväg, jag som alltid brukar vara nervös och vilja vara ute i goood tid inför tävlingar kom iväg senare än jag tänkt och kände mig trots det inte alls nervös, hade som ingen lust att tävla av någon anledning. Trist.
Bestämde mig för att vi skulle göra ett försök ändå, men när han la sig på sittandet i grupp (vet ej varför, inte hänt förr) så försvann tävlingslusten helt, och jag bestämde mig för att inte köra programmet. Jag ville inte smitta av min dåliga känsla på Diezel då han är så pass känslig. Han låg i alla fall platsliggningen fint och utan gräsätande, så det var väldigt skönt. :-)
Fick dessutom träffa bästaste Maja idag, som också tävlade. Flera fina delar visade hon och Nittra upp, duktiga!

Gah, känner mig helt tung i huvudet och som att jag befinner mig i ett dvala-liknande tillstånd som när en förkylning är g, men jag vägrar bli sjuk. Nej, nej, nej.
Ska krypa ner i soffan framför en film, vila bort förkylnings-symtomen och leta rätt på bra känsla tills imorgon, tävling står då åter på schemat och jag ska banne mig känna mig peppad då! :-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *