lille hjärtat.

Precis inkommen från en liten promenad med min långbenta valpis. Jag blir glad i hela kroppen av att bara titta på honom när han skuttar bredvid i kopplet! Pausade lite här och var för att fota, och kom så småningom fram till parken.
Han plaskade glatt i bäcken, och följde sedan med koppelfri utan problem. Tränade fotingångar, och busade lite innan vi traskade hemåt igen. Älskade lille bustrollet, jag är så glad att han är min!

Dagens hitills (förhoppningsvis) största händelse var imorse när vi skulle gå ut på morgonpromenad… Hittade då en groda i ena skon, och är det något jag verkligen ogillar så är det grodor. (& spindlar, ormar, insekter av olika slag osv osv…;-)) Slängde iväg skon, och fick rysningar i hela kroppen när jag såg grodan hoppa iväg. Lätt (okej, ganska svår) panik ledde till att det enda jag kunde komma på för att ta mig ur situationen var att stänga in den någonstans, (aldrig att jag skulle ta i den där äckliga varelsen) närmsta dörren var grannens förråd, så så fick det bli. Stackars groda kan tyckas, men jag klarar verkligen inte av sådana djur. Ryser fortfarande vid bara tanken, och övervägde starkt att slänga skon jag hittade den i. Synd att det är mina inte så billiga salomonskor… = måste väl ta på mig dem igen, någongång.

Middagsdags, därefter väntar träning med lydnadsgruppen.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *