klossträningsfilm.

Fick en tid hos Gå & Löpkliniken redan i eftermiddag, han konstaterade mitt fotproblem snabbt och jag fick ett par enkla inlägg att testa med till en början. Det kändes på en gång att trycket avlastades på ett helt annat sätt med inlägget i, och smärtan minskade. Håller tummarna för att dessa + pronaxen ett tag är lösningen!!!

Elvin har idag gått uppför trappen till övervåningen för första gången, rymt till granntomten ett par gånger, varit ännu gosigare än vanligt, kampat bra & gjort ett fint träningspass. Busig och duktig valp med andra ord.
På fredag ska vi förövrigt ha valpträff nere i Folsberga, längtar! Det ska bli jätteroligt att få se flera av hans syskon igen, och se deras likheter och olikheter!
Slänger in en kort film på dagens klossträning. Det kändes som att det lossnade ordentligt idag. Kul!

Diezelduffen har inte fått något ordentligt träningspass på hela veckan, så det kliar ordentligt i fingrarna nu. Ett lydnadspass ska det därför bli, (vare sig foten vill vara med eller inte…!!!) med fokus på dirigeringsapportering, gripanden av metallapporten och rutskick. Måste se till att strukturera upp träningen framöver om vi ska ta oss ut och tävla eliten i år…!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *