halta lotta

Kände av lite småont i foten i fredags, men brydde mig inte alltför mycket i det. Trodde på något tillfälligt.
Två dagar stående/gående/springande på en agilityplan verkade dock inte vara omtyckt av foten som igår kväll, i natt, och i morse gjorde riktigt jävla pissont. Förmodligen beror det på att jag gått i dåliga (läs:helkassa) skor under lång tid. Fejk-foppatofflor och nötta tygskor är kanske inte optimalt att tillbringa alltför mycket tid i.
Nu är foten lindad och jag har ägnat dagen åt att inte gör någonting, förutom en haltande prommis med hundarna.
Morr. Hoppas på bättring, nu helst.!

Elvin har haft en galen förmiddagen.. Rusat ruunt, runt, runt. Bitit i allt (skor,armar,tår,leksaker mm.)
Diezel tittade på honom en stund, och kröp sedan ihop bakom tvättkorgen inne i badrummet för att slippa utsättas för minikrokodilens framfart. Klokt val, måste jag säga. ;)
Skitungen är annars en kaxig liten grabb, som gärna säger emot när han inte får som han vill. Han älskar dessutom att reta Indra & Diezel och att tugga på skor,mattor, stolsben och biabäddar. Att dra sin matte i håret är också en favvosyssla!
Igår kväll provade han även att smaka lite av min yoghurt (som var ställd på en sådan höjd att en valp inte borde kunna ta den…)
Trots en hel del galna upptåg och lite väl kaxig attityd ibland, så är han underbar. Jag ville ha en hund med mer självsäkerhet än Diezel, framförallt i vanliga vardagssituationer. (Diezel reagerar ofta på vanliga ljud i vardagen & har sedan valpben varit osäker vid främmande folk.) Och gällande detta har det ännu inte varit några problem alls med Elvin, oväntade ljud ska kollas upp, och alla människor är spännande. Envisheten och hans jävlaranammaattityd till saker och ting, kommer förhoppningsvis vara mycket positivt i träning framöver.
Jag hoppas att jag kommer kunna förvalta den här lille guldklimpen väl, och forma honom till det jag tror att han faktiskt har kapacitet att bli!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *