Grattis älskling!

Diezel och fina födelsedagspresenten!

Full upp hela dagen. Härligt!  Prommis med hundarna i morse, och därefter har det varit L1 utbildning.
Det har varit en väldigt givande & intressant dag, med flera aha-upplevelser.! Jag har fått en inblick i hur otroligt viktig en ledare faktiskt är, och att man med väldigt små medel kan påverka en grupp. En del om gruppdynamik har också diskuterats. Ja, en väldigt bra utbildning kort och gott. Jag hoppas jag kommer ha möjlighet att gå de resterande stegen också.

Kom hem och hämtade hundarna och andades lite, för att sedan åka iväg till Brunflo och träna lite. Diezel fick träna kontaktfält på bommen, inte särskilt stabilt ännu, men poletten har börjat trilla ner, så jag tror det blir bra bara vi ser till att komma iväg och träna på det ordentligt framöver :)
Indra fick också köra lite agility, och åh, så himla glad hon var. Sprang på som aldrig förr! Har velat lite om jag ska fortsätta tävla med henne eller inte, men efter idag blev jag ännu mer säker på att hon fortfarande tycker att det är kul, klart hon ska få fortsätta tävla då!

Min älskade prins fyller år idag. Hela 3 år! Jag minns den där dagen när Diezel föddes, som om de vore igår. Och jag minns känslan när jag såg valparna som någradagargamla och direkt kände hur den där tjocka svarta klumpen nästlade sig in i hjärtat, och blev kvar där.
Min fina Diezel, jag är så otroligt glad att han blev min, det finns inga ord. ♥

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *