givande träning.

Haft besök av Lina under ett par dagar nu, så roligt att ses igen. :-) Vädret har inte varit det bästa, men vi har fått tiden att gå snabbt ändå. Suttit på café och babblat, hejat på duktiga lydnadsekipage, gått hundpromenader, lagat mat, tittat film osv. Mysigt!
Hann med att både skära mig rejält i ett finger, samt bränna ett annat finger under loppet av en timme också. Begåvat. (är dock säker på att det var den svarta katten vi såg springa över vägen som orsakade det… :-o ;-))
Efter att ha vinkat hejdå till Lina idag, åkte jag hem och bytte om för att sedan hämta upp Martina och Linda, och åka vidare mot klubben. På plats anslöt även Cissi och Maria för lydnadsträning. Det är verkligen superkul att redan ha hittat flera olika trevliga träningskompisar. Det ger nya vinklar till träningen, och massor av pepp & inspiration!

Diezel fick börja med en dumruta som gick helt ok. Cissi lade märke till detaljer vi bör lägga lite krut på, och han kändes lite väl på tårna, men överlag okej. Vittringen gick kasst, alldeles för länge sedan sist, och övertaggad. Ingen bra kombo, men ett hyfsat slut iaf, mer träning, oftare, behövs. Känner dock ingen större oro, jag vet ju att han kan göra den jättefint.
Avslutade passet med en fjärr som var klockren! Till och med ligg-sitt skiftet var grymt snyggt. Träning ger resultat!!!

Elvinpelvin fick träna på det ena och det andra och jobbade fint. Ingångsträningen gick toppen, och han bjöd även på både fina lägganden under bakåtmarsch och backanden. Klickade även lite ”tandvisning” då vi hade en liten diskussion kring det häromdagen… Kaxig valp? Ja. ;-)
Passade på att låta Cissi och Maria lyfta lite på hans läppar också, och han satt lugnt och fint utan att protestera. Duktig!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *