Frusen

Precis inkommen efter en helkväll på brukshundsklubben i Lugnvik! Frusen som attan är jag, men det har varit en trevlig kväll :)
Kikat på lydnad och apell-lydnad. Flera duktiga ekipage!
Båda hundarna var med,Diezel var lite uppspelt precis när vi kom dit, och träffade människor hand kände osv. Men slappnade sen av fort, och Indra hade som vanligt inga problem alls att slappna av.
Jag och Diezel körde ett litet agilitypass också, mestadels kontaktfält vilket gick jättebra, lite slalomingångar fick det också bli.
Sugen på att tävla… Snart så!

Igår kväll och natt var jag på besök i Lundsjön. Länge sen sist! Finväder hela kvällen så vi var ute länge. Prommade med hundarna, och satt inne i fårhagen och gosade med de bedårande små lammen. Lille Anton var helt otroligt gullig… Måste be Stina skicka bilder som jag tog med hennes kamera (STINA SKICKA! :)) så att ni får se de små ulliga gulliga sakerna!
God middag blev det sedan, och kvällen avslutades med äppelpaj. Mycket bra körkorts-firande tycker jag! Tack snälla ni!

Imorgon hoppas jag på fint väder, även om prognoserna verkar säga annat. Vi ska nämligen iväg till Jamtli och visa lite lydnad och agility tillsammans med klubben.  Toppenbra träning för Diezel, ska bli roligt att se hur han sköter sig, lillgrabben. :)

Ps. Tack för grattisar! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *