Elin

Hittade ett par bilder på Elin från sommaren 2010!

Sovtimmarna blev för få i natt, då John Blund vägrade infinna sig. Vaknade därför väldigt trött när klockan ringde men lyckades släpa mig upp.! Mötte upp en f.d kursare i Brunflo som behövde lite tips och råd med sin hund. Kändes bra, och ska bli kul att se utvecklingen jag hoppas och tror de kommer göra.

Lite stadsshopping och träning av mina egna hundar har dagen också innehållit. Fyndat byxor på Rut m.fl. för 150 kronor och blivit glader för Diezels fina ställanden,lägganden och sättandes under gång samt förbättrad fjärrdirrigering!
Har även hunnit med att fira och äta tårta hos kusin, samt vinna över kusin och syster i Bezzerwizzer. Kändes såklart bra för en tävlingsmänniska som mig, haha.

Just nu, just ikväll, så känns det mesta himla bra. Hundarna mår bra, min förkylning är påväg bort, jag känner mig peppad som sjutton inför 2011, imorgon ska gymkort införskaffas och – jag har beställt en iPhone 4. Lyckorus då Prylnörd är mitt andranamn. Jag kommer dock förmodligen hinna gå i taket innan den anländer. Väntan är inte min grej, inte alls faktiskt…

Och. TACK för alla Grattis.! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *