December

Träningsmotivationen som inte riktigt infunnit sig på sistone (ivägskrämd av kylan?) har sakta men säkert börjat komma tillbaka.!
Diezel har fått träna både vittring, fjärr & fotposition idag, men varierande resultat. Men jag kan inte begära allt för mycket när vi inte tränat speciellt mycket på sistone. Men jag älskar verkligen Diezels attityd, vad vi än hittar på, vad klockan än är, och vilken temperatur det än är ute, så är hans humör och träningsvilja på topp.! Bästa svarta.
Indra har faktiskt fått prova på vittringen lite idag, känns som ett bra vinter-projekt, då hon gärna plockar upp det mesta som ligger på golvet – oavsett vad luktar.
Indra är förövrigt på himla bra humör just nu. Knäck i öronen under promenaderna som vanligt (det finns ju smarriga saker att äta i princip överallt) men busar gärna omkring med Diezel både ute och inne, och är glad mest hela tiden. Det gillas väldigt mycket. :)

Insåg i morse att det redan är 1 December. Om en månad fyller jag 19, jag som nyss fyllde 18… Jag begriper inte vart det här året har tagit vägen. Ett väldigt händelserikt år har det i alla fall varit. Och jag hoppas att årets sista månad blir toppen!

Bjuder på ett gäng bilder från Globen. Snart sovdax, morgondagens schema är fullspäckat av skola, ansiktsbehandling och därefter jobb.!
Kram på er!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *