Stockholmshelg

Resan ner till Stockholm natten till fredag gick över förväntan faktiskt. Sov till och från hela vägen i minibussen, och tackade den som uppfann iPoden.!
Under fredagen packade vi in oss på vandrarhemmet, och sedan försvann klassen iväg åt olika håll. Jag, Sara & Carro begav oss iväg till Älvsjö och fotomässan. Lite förvirrade, men tog oss fram tillslut, haha.
Fick sällskap av Nattis när vi kom fram (kalaskul att ses igen.!) och strosade sedan runt några timmar, mycket att titta på, och drömma att man hade råd med.!!
Kinamat och umgänge med klassen resten av kvällen.

Lördagen började med god frukost, vi gick sedan och la oss igen och sov ett par timmar till. Lyxigt!
Dagen innehöll därefter shopping och middag i stan. Fyndade jacka till halva priset och kände mig nöjd. Under middagen följde även Linnea med en stund, träffade henne i somras på agilitylägret, så det var väldigt kul att babbla lite med henne igen! :)
Det är nog det bästa med att åka iväg. Att träffa människor man inte träffar så ofta.

Under lördagkvällen & söndagen tillbringades tiden i Globen, tittandes på Horse Show. Vissa delar väldigt roliga att se, andra delar lite småsega. Roligt att ha sett det hela live i alla fall. :)
Landade hemmavid sent i natt, pussade på hundarna som varit väldigt saknade och somnade sedan snabbt.

Tog sovmorgon i morse, och har inte hunnit med annat än frukost och promenad trots att klockan är halv två. Planerna för resten av dagen är få, dusch och senare födelsedagsfirande är väl egentligen det enda!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *