ArbetarN


Skönheten och odjuret. I samma hund.
Sommarlovet har minst sagt börjat på högsta växeln. Fullt upp hela dagarna, och knappt någon tid alls till något förutom jobb och hundtid. Men jag klagar inte, jobb ger pengar, och pengar är bra.
Igår var andra utbildningsdagen på 118100, och jag klarade som tur var även gårdagens prov.
Emma, du undrade vad informationsmäklare var. Det är en sådan som svarar på frågorna som man kan smsa in till 118100’s tjänst Svar på Allt. Om jag klarar utbildningen och får jobbet kommer jag alltså att sitta och leta rätt på svaren på alla möjliga konstiga frågor som folk skickar in. :)

Dagen idag har inte varit något undantag från högstaväxeln. Jag har jobbat från tidigt till sent. Stått och brett smörgåsar precis hela dagen.!
Slocknade en stund i soffan när jag kom hem, därefter tog jag med hundarna ut och tränade lite agility på gården.
Båda hundarna var ordentligt taggade och jobbade på fint. Diezels svängar var riktigt tighta idag!
När vi var klara såg jag dock att Diezel haltade lite på ett framben, han hade förmodligen trampat lite snett… Såg bättre ut när han gått lite, men han vill inte stödja helt på det. Lite vila så ska det nog gå till sig.
Imorgon är det inoff. agilitytävling, så vi får se imorgonbitti hur benet mår…

Det känns som att alla mina krafter är uttömda nu. Så kvällen kommer endast ägnas åt mystid med hundarna, och eventuellt en film om jag orkar hålla ögonen öppna…

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *