Fortfarande ljust

Klockan är strax över 02. Jag kom precis hem, och det är fortfarande ljust ute. Underbara sommar. Trots en intensiv dag har jag krafter kvar, och känner starkt för en lång nattpromenad med hundarna. Men det sunda förnuftet viskar om att jag kommer vara nog trött ändå imorgon, då ännu en intensiv dag väntar.

Imorse efter lydnadspass och frukost gick jag och hundarna ner till sjön, jag latade mig på bryggan och hundarna busade & badade. Diezel simmade som bara den. Jag nöjde mig med att sticka ner en tå i vattnet jag.
Mellan 14 och 20:45 var det första passet på jobbutbildningen. Första provet påväg mot Informationsmäklare på 118100 avklarat. Jag hoppas verkligen att jag klarar resten av utbildningen också, då det känns som ett riktigt roligt jobb!
Jag hann bara hem och vända. Packade in hundarna i bilen, och åkte iväg till stan igen. Hämtade upp ett par vänner och tog sedan en mysig kvällspromenad i badhusparken med hundarna. Åkte sen runt lite i stan och njöt av sommarlov och att jag har körkort, haha.

Jag borde sova för längesen. Imorgon ska kusin som slutar högstadiet firas, och därefter väntar utbildningseftermiddagochkväll igen. Men hur fullt upp det än är, så är det så jäkla underbart att inte behöva plugga när man kommer hem.
:)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *