11 veckor

Herregud vad tiden går. Elvin & gänget blir idag 11 veckor fyllda!
Pluttens öron är just nu okontrollerbara och benen börjar bli långa.
Det går för fort, jag hinner inte med.

Efter att ha bott här i 1,5 veckor har Elvin charmat både släkt och vänner, och nästlat sig in i mitt hjärta. Gullepojken.
Han är en kaxig och väldigt nyfiken grabb. Självständig har han varit från första dagen hemma, och tvekar inte att springa runt huset eller på andra äventyr, helt på egen hand.
Han är väldigt kvicktänkt, och lär sig både bra och mindre bra saker väldigt snabbt, är ett stort matvrak och har försökt stjäla mer godis/mat på 1,5 v än vad Diezel gjort under hela sin livstid. Glad i mat innebär dock även lätt att belöna!
Elvin är väldigt föremålsintresserad och gillar att kampa, han har dessutom, till min glädje, varit riktigt duktig på att komma tillbaka med saker till mig, redan från början.
När han blir övertrött är det säkrast att evakuera hela familjen och dess tillhörigheter, för då kommer nämligen minikrokodilen i honom från på riktigt. Allt ska bitas på, allt.!
Däremellan är han dock en väldigt gosig grabb som tycker om att pussas, och ligga på rygg i knät och bli kliad på magen.
Koppelgående har inte varit några problem, han följer allt som oftast glatt med, likaså bilåkandet har fungerat väldigt bra och han finner sig snällt i att dela bur med Diezel. (Diezel är inte riiiktigt lika glad i detta) Elvin finner sig faktiskt i och är väldigt positiv till det mesta. Nya ställen, och nya personer är bara spännande, och ska upptäckas och hälsas på! Just det att han är så social är vad jag uppskattar allra mest med honom, det är en sån lättnad att inte behöva tänka på om valpen kommer våga gå fram och hälsa eller inte, eftersom Diezel varit väldigt blyg och osäker.
Summan av kardemumman, Elvin är en grabb fylld med glädje, nyfikenhet och en massa bus, och har en skön inställning till livet! :-)
Jag ser fram emot att få följa hans utveckling och det ska bli spännande att se vad det kommer bli av oss som team i framtiden.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *