Fotograf Sofie Gustafsson »

Om jag inte hade börjat blogga…

Ibland kan jag inte låta bli att fundera över hur livet hade varit om jag inte hade börjat blogga… Förmodligen hade saker och ting varit ganska annorlunda, med tanke på att flera av mina närmsta vänner har jag träffat via just bloggandet.
Flera av mina vänner här i Östersund, som inte bloggar, tycker att jag är galen som åker iväg runt  i Sverige och träffar personer som jag bara pratat med på internet, men det är numera inget konstigt för mig, haha. Jag kommer dock ihåg när jag åkte upp till Piteå för några år sedan, och träffade Malin för första gången. Mamma & pappa ville inte riktigt släppa iväg mig då… 9 timmar buss till en person de inte hade en aning om vem det var, inte så konstigt kanske. Men som tur var lät de mig åka tillslut.!
Och om jag inte hade börjat blogga hade jag inte haft en väldigt saknad Kajsa längst nere i Sverige nu, och jag hade förmodligen inte suttit här och längtat efter en valp som snart ska födas heller. Eftersom jag & Linda började prata via bloggen. :)
Nåja, summan av kardemumman (innan det här spårar ur till något sentimentalt babbel) – det är en jäkla tur att jag började blogga! :)

Jag har varit flitig idag. Fått en del plugg gjort, bildredigerat och lydnadstränat med båda busarna. Indra var supertaggad, och blev överlycklig över att få köra några rutskick. Sötskruttan!
Diezels fjärr är banne mig bättre än någonsin just nu. Åh vad bra det känns.!
Nu tycker jag att det kan få fortsätta såhär, helst utan fler bakslag, så kanske jag slipper ha det där momentet som hatmoment… ;)
Jobbat mycket på snabba ställanden i inkallningen har vi gjort också. De är inte så snabba som de skulle kunna bli ännu, och jag känner mig inte helt säker på honom i momentet ännu (att han alltid stannar trots hög fart…) Men vi är på god väg!

 • Lovisa, Inja & Fendi - Håller med dig! Det är många goa människor man lärt känna genom bloggar, forum och hemsidor. Heja internet :DReplyCancel

 • Marlene - Ja jag ångrar inte en sekund att jag började blogga! Så många fina vänner man fått genom internet <3ReplyCancel

 • Mirre - Tror att bloggandet skapat många nya öppna dörar, för jag märker att jag tänker annorlunda ibland för jag skriver av mig och framförallt stavar bättre =D

  Blogg är bra =DReplyCancel

 • Emma - Jag håller med, jag har också fått många nya vänner som jag aldrig hade träffat annars om jag inte haft bloggen. :)

  Härligt att fjärren känns så bra! :DReplyCancel

 • Malin - <3 FINASTE! Saknar dig, vi ska ses snart! Bästa du! Kommer ihåg när du kom, vi hade det så roligt!ReplyCancel

 • Sara - Visst är det häftigt med internet man lär verkligen känna så mycket människor som man aldrig lärt känna annars :)ReplyCancel

 • Maja - Tur du började blogga :D
  Kolla på din mobil, mitt sms väntar.
  Snart ses vi!!!! :)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*