Fotograf Sofie Gustafsson »

Längtar

Jag och mamma var på Jysk & Mio möbler en sväng idag, och åh, vad mycket fint det finns.!!
Vill ha en lägenhet att inreda nu,nu,nu… (och helst en massa pengar också, haha)
Kände dock en lätt ångest redan nu, när vi gick omkring inne på Mio. HUR ska jag kunna bestämma mig för vad jag vill ha? Det finns ju så mycket olika. I olika färger, stilar & modeller… Hm. Men det kanske är ett  världsligt problem egentligen.
Det är tur att man får längta och drömma i alla fall! :)

Appropå längta, så är det inte så länge kvar tills de små kommer nu. Spänningen stiger för varje dag, och otåligheten också…
Men samtidigt har de här veckorna gått väldigt fort. Det känns ju som att Modja nyss parades. Finaste lilla Poddis. Jag tror att hon kommer bli en toppenbra mamma!

Hade planer på joggingtur tidigare, men nu är det nästintill orkar ute, så jag skippar det… Hoppas på bättre väder imorgon, och kurar ihop mig med en kopp te & en inredningstidning istället. Inte helt fel det heller, faktiskt.

  • Lisa - Jag längtar också till att ha en lägenhet att inreda! Kommer vara väldigt tomt till en början inser jag… men sedan ska MITT bara MITT växa fram bit för bit. Skojigt värre! Väntar dock med att titta tills jag har något att stoppa grejerna i, hihi!

    Och visst har det gått fort, så kul att du ska ha en valp!ReplyCancel

  • Marie - Mycket att se fram emot hör jag, Mio är farligt att gå på, haha
    kramarReplyCancel

  • Marlene - Man behöver ju inte ha allt på en gång. Ett hem växer med tiden, man måste ju bo in sig och känna av hemmet och plocka in möbler och annat med tiden…

    Vart ska du flytta?ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*