Fotograf Sofie Gustafsson »

gravidfoton, lydnadsträning & sömn.

Dessa två, samt fler gravidfoton hittar ni nu i portfolion under porträtt.

Jag har varit riktigt effektiv idag. Klev upp tidigt och städade lite, och åkte sedan iväg till klubben för lydnadsträning med Diezel.
Vi körde igenom hela eliten, vilket borde ha gjorts för länge sedan egentligen, med tanke på att vi snart ska tävla… nåja.
Bristerna ligger i alla fall i en osäkerhet vid rutskick samt vid vittringen, rutan pga att jag kört för många vänster-skick, och vittringen pga att jag varit för feg och inte vågat köra på fullt avstånd. Jäkligt dumt och klantigt, men man lär av sina misstag! Nu ska vi nöta vidare :)
Han kändes till en början svajig i fria följet, men det blev bättre och bättre. Guldstjärna på inkallningen & dumrutan, vilka kändes väldigt bra. Han låg även med hakan i backen hela platsen.

Elvin fick komma ut en kort sväng och träna lite stadga i sitt och ligg, samt kika på lite hundar som tränade. Duktig valpis!
För att hitta något positivt med att han ska vila framöver, så kommer det bli mycket fokus på grundträning av olika slag nu, för att trötta ut honom liite i alla fall. ;)

Efter träningen åkte jag iväg för att hämta ut Elvins medicin, och gick även in en sväng på Birsta City. Vandrade runt ett tag med bästaste Linda i luren, och stötte sedan på StinaH och hennes mami, så då passade jag på att luncha med dem. Finfint!

Tog en oplanerad bloggpaus i pluggandet nu… Inte helt okej, haha.
Ska ge mig in i psykologiboken igen, läser just nu om sömn. Ett mer invecklat ämne än man kanske kan tro.!

  • Emma - Trevligt med en effektiv dag! Ja, det är ju tur att man kan lära sig av sina misstag och göra rätt nästa gång! :)ReplyCancel

  • Alma - Hoppas Elvin blir fit for fight snabbt!! Vi håller tummar och tår. Skulle vara så kul och se er på riktigt :D Kan vi inte får komma och hälsa på snart?

    Plugga hårt!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*