we could build a rocket, fly to the moon.


Igår kväll var en jättebra kväll, lydnadspasset kändes bra: klockrent rutskick, och fint dirigeringsapporterande. Trots att det blev ett par missar vid dirigeringen har Diezel fått en annan attityd till momentet, och börjat använda hjärnan ordentligt istället för att bara köra på och hoppas på det bästa. Det känns så himla roligt att jag kan se små framsteg varje pass.
Det bästa med träningen var nog ändå konskicken som var superfina rakt igenom. Vi har lagt mycket krut på dem på sistone, vilket har gett resultat. Åh, bästaste Diezelduff. Även om vi har en del kvar, så är vi på rätt väg!
En massa babbel med Elaine blev det förstås också, hundprat tar lixom aldrig slut. ;-)
Strax efter att vi landat hemmavid, och fixat och donat lite så anlände Cissi. Mera hundprat varvat med filmtittande och popcorn, men också en hel del funderande kring framtid och studier. Det är spännande att vara i en sådan fas i livet där man kan forma så mycket inför framtiden, och kan göra i princip vad man vill med sitt liv. Det ska tas tillvara på!

Elvin väckte mig ganska tidigt imorse, men hade ingen brådis att gå ut, så vi låg kvar i sängen och myste lite innan vi gick ut i morgonsolen. Tänk att jag har världens bästa hundar!  Världens knäppaste också, bör kanske tilläggas… ;-)
Förmiddagen har flytit på i lugn takt, men nu måste jag ta och diska och packa… Om någon timme hämtar jag upp Linda, för att sedan köra vidare mot Östersund. Det blir en snabbvisit med en lördagkväll tillsammans med släkten & födelsedagsfirande av kusin,och imorgon följer jag med Linda och hämtar hennes rödvita nytillskott för att sedan rulla tillbaka till Sundsvall. Blir en bra helg!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *