veterinärbesök nummer 2.

Ortopeden hade kikat på bilderna av Elvins tass utan att hitta något, men vi fick en ny tid hos Djurkliniken idag, för att även han skulle få undersöka. När vi kom dit böjde och klämde han, och beslöt sedan att han ville ha en bild av bogen, och för säkerhets skull även armbågen.
Tack och lov såg det ut som det skulle. Förmodligen är det en stukning/sträckning eller liknande av tassen. Vetten sa att jag nu kunde vara lugn och var övertygad att det skulle bli bra med några dagars vila och rimadyl. Väldigt skönt att få Elvin noga undersökt och tittad på, nu kan jag andas ut igen.!
Att ha två fina vänner arbetandes på kliniken är förövrigt guld värt när jobbiga tankar svischar omkring i huvudet, och man sitter där själv och väntar. <3

Ikväll ska jag bara mysa med mina fina grabbar, det finns inga ord för hur lycklig jag är att ha dem i mitt liv.!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *