västeråsrapport.

Ligger halvdäckad i soffan och undrar vart min måndag tog vägen…? Det var ju en hel massa jag skulle hinna, med insåg nu att jag knappt fick något av det gjort. Så kan det gå!
Pluggade (= läste någon sida, pratade i tele, kollade facebook, rastade hundar, drack te, kollade vad som försegick  ute på gården osv…) under morgonen & gav mig sedan iväg på mission: att hitta till Ica Maxi, och hem igen! ;-)
Det visade sig att det fanns en helt ny värld där bakom vad jag trodde var enbart Ikea + ett shoppingcenter… Ack så fel man kan ha, där var ju ett myller av annat… Lyckades på något jäkla vis hitta till Ica Maxi på första försöket i alla fall, och kände mig nöjd. Att det sen visade sig vara gigantiskt i jämförelse med Maxi i Ösd, och att jag måste sett ut som en vilsen rävunge där inne, som sprang fram och tillbaka mellan hyllorna utan att veta vad jag egentligen letade efter, är ju en annan femma. Suck. ;-)

Under eftermiddagen kom Linda och Eva förbi för promenad med våra knäppa hundar, följt av middag och några timmars babbel. Jag har inga problem alls med att vänja mig vid kvällar som dessa faktiskt, måste jag säga. Haft middagssällskap 2 av 3 kvällar hitills, mycket trevligt!
Ser fram emot sommaren då man kan ha myskvällar ute på verandan, skulle till och med få låna utemöbler av hyresvärdarna att ha där så det blir kanon. Bara att komma förbi på grillkvällar i sommar alltså, om ni har vägarna förbi Västerås! ;-)

Babbelbabbel… Ska rasta hundarna, sen dags att sova… Måste upp tidigt imorgon och plugga, sen ska jag o grabbarna iväg och träna med ett gäng okända människor (utom Marlene då, hon är bara halvt okänd ;-)) . Blir kuligt! Om jag hittar dit vill säga… Måste nog köpa en GPS!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *