Valptankar

Fina Cash, pappa till de små i Modjas mage

Träningspasset med Petra & Jocke gick kanon. Toppenkänsla genom hela passet.!
Hakan i backen under hela platsliggningen, noggrann och fokuserad vid vittringen, lagom aktivitetsnivå i fria följet & gjorde sin bästa hopp-apport någonsin. Anledningen till att Diezel gick såhär bra idag? Jag mår bra! Utan tvekan. :)
Så himla roligt att träna med sällskap också. Det var ett tag sedan sist.
Mest troligt flyttar jag till Sundsvall till sommaren, då hoppas jag verkligen att jag kommer in i ett riktigt träningssgäng.!
Saknar det. Som det är nu blir det bara spontana träningar med sällskap någon gång ibland, men i framförallt lydnadsträningen vore det så kul att ha ett gäng som träffas och tränar regelbundet. Jag & Diezel behöver det för att utvecklas.!

Gick och funderade på valparna förut ikväll (eller ja, i princip hela tiden) & kom fram till att det faktiskt är väldigt mysigt det här att gå och vänta, och längta. Om ett par veckor vill jag förmodligen inget hellre än att det ska födas på en gång, men just nu är det så himla mysigt att bara gå och fundera över hur många det är, och vad det är för fördelning… Jag har inte ställt in mig på något kön den här gången. När Diezel föddes skulle jag endast, absolut, bara ha en valp om det blev en tik till mig. (vilket det inte blev) Såklart blev det jättebra med en hane trots alls. Men jag vill slippa den där besvikelsekänslan den här gången. Vi får se helt enkelt, vad som känns bäst. :)

Prata med Linda tidigare ikväll. Appropå valpar. Och kom då att tänka på första gången jag klickade in på Lisa & Loi’s hemsida, strax innan Diezel skulle flytta hem har jag för mig. Jag kommer så väl ihåg att jag tyckte att Loi var så fin, och att jag hoppades att Diezel skulle bli lik honom. (med tanke på att de är lite släkt) Klickade från Lisas sida mig vidare till Linda… Och fastnade såklart även för Lois syster Modja.!
Strax därefter började jag och Linda prata, och jag åkte ner och hälsade på sommaren 2009. Fick då träffa både Modja & Loi, och även brorsan Bronco. Så härliga hundar.! Och ja, nu sitter jag alltså här och väntar på en liten Modjabebis.  Mer rätt kunde det ju inte bli. :) Jag tror på ödet… Hihi.

Kvällsfunderingar.
Nu ska jag sova, och hoppas att morgondagen blir lika bra som den här dagen!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *