Stadspromenad och kvällsshopping

Diezelduff fick följa med skolan idag, eller ja, han fick sitta i bilen under tiden jag hade lektion. Är så skönt  med hundar som tycker om att åka bil, appropå det.
Under min väldigt långa lunchrast åkte vi in till stan han och jag, och fördrev tiden med lite stadspromenad. Välbehövlig sådan för Diezels del! När han var liten var vi ofta inne i stan och spatserade omkring, men sedan han har blivit äldre har det inte blivit lika ofta.
Vi traskade omkring nere vid hamnen först, spanade på fåglarna och körde några små kontaktövningar. Därefter gick vi upp på gågatan och tränade på hundmöten och sådär. Han skötte sig bra, prinsen. Även om han vid synen av vissa hundar blir lite väl exalterad :)
Det där med att hantera glädje har aldrig varit Diezels starka sida… Han har dessutom skapat sig en ny morgonvana, nämligen att flyga ut genom sovrumsdörren, fortsätta i samma hastighet nerför trappan, och sedan skrika rakt ut av glädje vid synen av pappa… Aussies… ;) Tror att vanan måste brytas, eller åtminstone dämpas, om han ska lyckas hålla alla ben i kroppen hela.!

Datortid, middag & hundprommis på eftermiddagen. Därefter åkte jag in till stan och mötte upp Sara. En galleria i stan hade kvällsöppet idag, så jag passade på att fynda lite. Skjorta, nagellack och örhängen! Finemang. :)
Imorgon blir det förhoppningsvis ännu mer shopping. Efter skolan bär det nämligen av till Järpen och Lundhags Rea!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *