plugg-glädje & att vårda relationer.

Började läsa ett nytt kapitel i psykologiboken idag, och det är så otroligt intressant. Det handlar just nu bland annat om hur vårt beteende påverkas av gener + miljö, och om olika tvillingpar, som trots att de vuxit upp på helt olika platser med helt olika förutsättningar utvecklat i princip likadana sätt att leva, på grund av samma genuppsättning. Fascinerande!
Jag kände mig lite orolig innan kursen startade då boken är på engelska, vilket inte är mitt toppämne, men det går faktiskt mycket bättre än väntat. Det känns dessutom bra att jag kommer ihåg mycket från genetiken vi läste på gymnasiet. :-)

Min och Diezels relation har inte varit som vanligt de senaste dagarna, svårt att sätta fingret på vad, men jag har blivit så frustrerad på honom för minsta lilla. Mycket i huvudet förmodligen – vilket tas ut på den man litar mest på… dumt men sant.
Ikväll tog vi i alla fall en kvällspromenad på egen hand, bara han och jag, det behövdes verkligen och jag log stort hela tiden. Det verkade nämligen vara allt som behövdes för att vår speciella relation skulle komma på fötter igen.
Älsklingsprinsen. <3 Jag tror jag tar honom lite för givet ibland… Fy på mig, ändring ska det bli. Vi behöver spendera tid på egen hand även utanför träningsplanen.!

Indra ligger bredvid mig i soffan och sover, ska försöka väcka henne och ta med mig gänget ut på kvällspromenad innan vi kryper ner i sängen. Längtar tills jag får fortsätta plugga psykologi imorgon, hur galet är det inte?!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *