Mysfredag

Alla fredagar kan få vara såhär faktiskt. Jag skulle inte klaga!
En lektion i morse, sen slutade vi. Lite lagomt sådär. Jag och Fridolin brummade in till stan, rastade hundarna, och gick sedan på Törners för att fika och plugga. Blev mest fika. (inte oväntat)
Efter att ha hejdåat Frida, så tog jag med mig hundar och kamera och gick en prommis i Badhusparken, mysigt var det, och vi traskade på, försjunkna i egna tankar alla tre.

Brummade hemåt igen, bytte om, och åkte iväg och tränade lydnad. Vi hade planen för oss själva, och det blev ett riktigt, riktigt bra pass. Märker stor skillnad på mig själv när jag åker iväg och tränar, motför när jag bara tränar hemma. Även om jag är själv. Så mer träna-borta behövs.
Indra fick peta lite på klass3 momenten för skojs skull, och Diezel fick köra igenom en del klass 3 moment, plus lite petande på en del elit-moment. Känslan var så fin med båda hundarna idag. Jag log som en sol genom hela Diezels fria följ!

Avslutade med en fin vittring och sedan blev en liten prommis med Linda i luren fram tills klockan blev 16:00, och jag äntligen fick hämta ut min efterlängtade iPhone.! Prylnörd som jag är, har jag självklart ägnat hela kvällen åt denna underbara manick. Fascineras av alla appar som finns, haha. Ge mig tips på roliga appar som man bara måste ha.!!!

Ska ordna lite fruktsallad, och sedan utforska vidare… hihi.
Trevlig Helg alla fina bloggläsare!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *