Morgonträning och barbackaridning

Började dagen med att bli vettskrämd av vindslucka som mystiskt öppnades av sig själv med en smäll. Blev snabbt klarvaken i alla fall. Frukost, därefter tog jag med mig hundarna ut för lite morgonträning (cirkus klockan åtta) för andra dagen i rad faktiskt. Riktigt härligt!
Igår blev det ett rejält, väldigt lyckat lydnadspass för båda två, och idag blev det mestadels lite trixträning. Indra var trött imorse så hon nöjde sig med att ligga och titta på, och sen busa med Diezel istället. Haha.
Diezel fick träna vidare på att buga, snart ska kommando läggas på. Fotposition-träning blev det också, välbehövligt då han hamnat lite väl långt fram på sistone. Men imorse hamnade han rätt, och gjorde framförallt riktigt fina vänsterhalter!

Brummade iväg till praktiken sen, pysslade på i stallet i godanro. Så mysigt så. Tycker om gullehästarna i stallet.
Lunch, därefter barbackatur i skogen på Aegir. Ensamma i skogen sånär som ett rådjur. :)
Lite stallfix innan jag brummade hem igen och tog ut hundarna på blåsig prommis, därefter somnade jag som en stock fram till middagen!

Var iväg och hämtade en vän på flygplatsen ikväll, och blev sedan bjuden på fika där. Hon har varit bortrest några veckor så det var supertrevligt att ses igen. Bra avslutning på bra dag!


Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *