Mera cupcakes!Jag älskar känslan när man har köpt något som man suktat efter ett tag. Och som känns sådär himla Rätt. (shopaholic-varning?) Idag var det ett halsband som framkallade den känslan. Mums! Kanske slänger ut en bild på det imorgon.

Jättetack för kommentarerna i förra inlägget förresten, vad glad jag blir över bekräftelse på att vi verkar vara på rätt väg. :)
Förutom fjärr så har vi även tränat lite fotposition & sättande under gång idag. Snöstormandet gjorde att lydnadsmotivationen sjönk ett par snäpp, men imorgon måste vi ut och köra igenom hela trean en gång, oavsett väder.!

Kvällen ägnade jag och mina söta små systerdöttrar åt att baka cupcakes. Något man aldrig kan få för mycket av, hihi!
De kommer serveras på äldsta systerdotterns födelsedagskalas imorgon. Hon blir redan 10 år, helt galet vad tiden rusar iväg. Jag som tycker att hon nyss föddes! :)

Och förstås, jag kan. inte. låta. bli. att nämna ett par ord om de små.! Fjärilarna i magen är helt galna vid det här laget, och att Linda skickar bilder på Modjas fina tjockismage gör inte fjärilarna lugnare… Allt känns fortfarande lite overkligt, & det kommer nog inte kännas verkligt förrän jag får se Modja och hennes tjockismage i verkligheten. Snart!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *