Klubbmästare


Diezel var med på skolan idag. En prommis på lunchen blev det, med sällskap av Frida.
Det är skönt att ha med honom, min lille skrutt lyckas ju alltid ge mig ett leende på läpparna. Så fort han ser att jag är påväg ner till hundstallet studsar han upp och ner på Diezel-vis :) Tror att jag måste filma hans studsande någon dag. Han ser inte klok ut, särskilt inte när han lägger till med små bakutsprång också. Jag börjar nästan undra om det inte finns lite ponny-blod i honom… Påminner väldigt ofta om en busig ponny, haha.
Goast var han ändå när vi satt och väntade på bussen hem. Då hoppade han upp bredvid mig på bänken, och tryckte sitt huvud mot mitt så hårt han bara kunde. Vi hade ju faktiskt inte kramats på flera timmar verkade han tycka.!

Kom hem, slängde i mig lite middag och gick en sväng med hundarna. Åh, det är ju sååå härligt att kunna gå som man vill på SNÖFRIA åkrar! Hundarna är så lyckliga över att obehindrat kunna springa omkring, och deras glädje smittar av sig.
Åkte sen iväg på klubbens medlemsmöte, ett trevligt sådant.
Jag och Diezel fick dessutom låna hem vandringspokalen ett år från nu, vi blev nämligen klubbmästare i lydnadsklass I-II 2009!
Bästaste duktigaste hjärteprinsen. Du gör mig så stolt. ♥

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *