Impulsköp

Igår fick jag nog. Jag blev så less på att bara ha mitt 50 mm objektiv, så ett nytt införskaffades. Impulsköp tror jag det kallas.
Ett Sigma 18-200/3,5-6,3 DC OS blev det i alla fall, och jag trivs riktigt bra med det än så länge. Himla härligt att kunna zooma igen faktiskt, haha. Då mitt tidigare objektiv pajade i början av sommaren… Nu ska det väl förhoppningsvis bli lite roligare bilder i bloggen!

Igår kväll blev det ett regnigt men effektivt träningspass tillsammans med Tina & Kristian. Lite lydnad blev det för båda hundarna, därefter testade jag och Diezel en del nya kunskaper på agilitybanan från helgen. Känner förövrigt att träningen verkligen ger så himla mycket mer när man, som igår, har bestämt sig innan vad det är man ska träna. Ofta kan det bli att jag bara åker iväg utan någon direkt plan på vad vi ska träna… Men det ska det bli ändring på.!

I morse gick vi en promenad ner till sjön, det var bara vi där, och hundarna njöt verkligen. Indra gick omkring och åt gräs, och varvade det med att svalka sig i sjön emellanåt, under tiden som Diezel simmade och vallade vågor. Jag själv satt på bryggan och fotade, och beundrade mina vackra fyrbenta odjur.

Nu kurrar magen. Middagsdax!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *