Hemma igen

Hemkomna från Sundsvall. Nöjda och glada efter en väldigt bra helg!
Gårdagen spenderades till största delen på utställning i Timrå ridhus. Debut i öppenklass för Diezels del och resultatet blev ett ”very good” & fin kritik. Han gick alltså inte vidare till konkurrensen, men jag är jättenöjd ändå eftersom han skötte sig så himla fint.
Han stod till och med och viftade på svansen när domaren tittade på tänderna. Helt otroligt, jag trodde knappt att det var min hund.!!!
Diezel fortsatte göra mig stolt under hela dagen igår, och hälsade glatt på de som ville – både de han kände och de han inte kände. Han tyckte till och med att det var mer än okej att främlingar hastigt böjde sig över honom och gosade med honom. Glädjetårarna var inte långt borta. :) Min lille skrutt som inte gärna hälsade på främmande människor förut…

Igår kväll blev det middag & umgänge med Martina & Linda i Martina & Stefans superfina lägenhet. Mysigt, även om två tredjedelar av oss var väääldigt trötta efter dagen. :)
Somnade sedan väldigt gott, och vaknade ganska tidigt i morse fylld med ny energi. Härlig promenad med Martina och hundarna, fika på gulligt café, och därefter åkte jag och Diezel tillbaka till Östersund.
Ikväll väntar plugg inför morgondagens prov, och lite planering av kommande vecka.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *