Frustrerad


Älva. Sundsvall förra helgen.
Helgens tävlingar är över. Och känslan som gått som en röd tråd genom helgen är Frustration.
Igår hade jag en dålig känsla genom hela dagen – inte pga av resultaten, bara en allmänt dålig dag.
Resultatmässigt gjorde Diezel ett kasst lopp – flippade ur i agilityklassen, och ett fint hopplopp med två rivningar.
Indra gick helnollad i agility3 (!!! otroligt att hon klarade tiden) hon nollade även i hopploppet, men fick 1,87 tidsfel där.
Efter tävlingen jobbade jag några timmar, lyckades med nöd och näppe hålla mig vaken.! Somnade så fort jag la huvudet på kudden när jag kom hem.

Vaknade i morse, och kände mig mer laddad inför tävling. Dock gjorde det inte resultaten bättre, snarare tvärtom. Diezel var helt galen i båda loppen, bara stängde av och struntade helt i mig. Flög av bommen och var allmänt odräglig.
Ja, han är ung och oerfaren när det gäller tävling, men jag blir så jäkla frustrerad ändå, när han har gått så superfint på träning på sistone. Och ja, det kan hända att jag har högra krav på honom, men jag vet ju att han kan. Och jag är sån. Sån med höga krav. Dumt nog kan tyckas. Okej om han flippar ur i något lopp, men när det är i 3 av 4  lopp under en helg…
Indra hade bra fart i båda loppen även idag, dock blev det lite struligt här och var. Men så länge hon springer på så är jag nöjd gällande henne :)

Ska ta en lång dusch, och sedan reflektera över helgen, samt skriva träningsplan för veckan. Nu jäklar. Bryta ihop och komma igen.
Nästa helg ska vi ta revansch. :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *