Elsas mode


Modja spanar

Vädret vänder snabbt. Just nu är det 9 grader ute, och det blåser som bara den. Jag saknar helgens enköpingsvärme.!
Jag kunde inte somna igår kväll, helt omöjligt var det. Så när klockan ringde strax efter fem kände jag mig inte jättepigg… Jobbtimmarna gick till en början ganska fort, men de sista två släpade sig fram. Jag längtade hem till hundar, lunch och att få läsa min bok i lugn och ro, haha. Jag har verkligen blivit helt fast i Elsas Mode. Satt och läste den på alla mina raster idag, och även mellan samtalen. ;)
När jag kom hem rastades hundarna, därefter ordnade jag lite lunch och satte mig på altanen och åt och läste. Mysigt!

Var upp till L en sväng idag också, hon nålade Diezel även idag. Han är bra i magen nu, jätteskönt. Så tips till er, blir hundarna dåliga i magen – hitta någon som kan ge den akupunktur, det fungerar verkligen!
Är galet träningssugen nu. Jag och Diezel har ju inte tränat ordentligt på hela sommaren… Några fjärrskiften fick det därför bli när jag kom hem från jobbet idag, och gud. Jag tror faktiskt att det har skett framsteg! Blir benet bra snabbt så blir det klass 3 debut i höst, helt klart!

Imorgon är jag ledig, planerar att kliva upp ganska tidigt ändå, och ta en långprommis med Indra. Det är ju faktiskt ganska skönt att kliva upp tidigt (när man väl tagit sig upp ur sängen) Allt är så lugnt och rofyllt ute…
Men nu blir det en kopp te och – ja, ni gissade rätt. Några kapitel av Elsas Mode.!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *