Ditt och datt

Wiho. Internet är fungerande igen, i alla fall för stunden, så det är väl bäst att passa på att blogga.
Midsommarhelgen i Sundsvall var toppen. Både jag och hundarna trivdes i Martinas nya och fina lägenhet.
Lite träning hann vi med under helgen, välbehövligt med lite tips&råd i lydnaden kände jag, då jag mestadels har tränat själv på sistone.
Utöver det blev det god mat, utgång, glassätande, parkpromenader mm. Stort tack Martina!

Diezel såg inte ut att markera något i helgen, men då magkänslan ändå sagt att det inte är helt bra, så kändes det bra att L var här igår och kikade och kände lite på honom. Fick konstaterat att det inte är helt bra ännu, så fortsatt vila för grabben. Troligen är det armbågen det sitter i.
Trist, då det är agilitytävling till helgen. Men han ska hålla många år, prinsen. Jag har ju åtminstone min gula fröken att tävla med.

Kände mig inte riktigt hundra imorse och bestämde mig för att stanna hemma. Mycket framöver, prov under utbildningen, tävling osv. så jag vill inte bli sjuk… Känns bättre nu i alla fall, så det var nog rätt att stanna hemma. Som tidigare sagt, den där magkänslan ska man nog lita på.

Blandade bilder från Karlstad & Sundsvall!


Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *