6 dagar kvar

Gårdagen var lugn raktigenom, skönt faktiskt.
Syster & systerdöttrar var här under kvällen, och den yngsta av dem hade efter en del tjat fått sin mami att införskaffa ett gäng fleecefiltar, hon skulle minnsann lära sig göra fleeceflätor.! (jag hade nämnt, i förbigående, att man kunde göra det, för ett tag sedan… och det hade hon inte glömt)
Hon beklagade sig lite att filtarna gick i lila nyanser – passade det verkligen till en liten Elvin…?!  Det passade finfint svarade jag, men hon var inte riktigt säker på saken, och frågade flera gånger om de borde köpt gröna filtar istället. Gullunge!

Den äldre av de två busfröna var ute och busade med Indra & Diezel efter middagen, och hur härligt är det inte att se hur lycklig hon blir av att bara få kasta leksaker till hundarna?! <3
Jag är så glad att mina hundar fått vänja sig vid barn på ett naturligt & bra sätt. :)

Regnig morgon, trött morgon… Vi får se vad dagen har att bjuda på. Funderar på att åka och införskaffa en kompaktkamera, för att kunna dokumentera sista dagarna innan studenten. Det blir som inte att jag släpar med mig min älsklingskamera överallt (tur är väl det, blir dyrt om den pajar).
Först dusch och prommis för att vakna till lite.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *