Vilken helg!

Sitter och kikar på valvakan med trötta ögon. Den svarte ligger nedanför soffan, och är förmodligen trött han också.
En väldigt lyckad, och rolig helg har vi i alla fall haft i Övik, han och jag.
Bilfärden dit gick ganska segt, tråkigt att köra själv flera timmar… Tur att det finns mobiler i alla fall :)
Bott har vi gjort i Petras lägenhet, vilket har gått alldeles utmärkt. Diezel & Petras wheatentik Sheila fungerade väldigt bra tillsammans.
Gårdagen var regnig som attan. Klass 1 kördes på gräsplan, därefter flyttades hindren över till grus istället. Idag kördes alla loppen på grus – skönt!
Igår började vi med Agilityklass 1. Fint flyt genom hela banan, bortsett från att han nästan ramlade ner från A:et. Nollat, andraplacering och pinne! Stina och Caliber vann klassen, glada var vi över våra smågrabbar!!
Hoppklass 1. Jag säger inget mer – kaoslopp! Jag yrade till det på en hel massa ställen, inte kört så dåligt på länge. När vi kom av planen frågade jag skrattande Stina hur många fel vi hade fått… Det visade sig då att vi hade haft högre makter med oss, återigen nollat lopp! Tredjeplacering, pinne och dagen var fulländad :) Tror loppet blev det ända som kom med på film, ska bli roligt att se alla missar jag gjorde, haha!

Idag har det inte gått lika bra resultatmässigt, men känslan har varit lika bra, om inte bättre, än igår.
Dagens hopplopp är förmodligen ett av våra bästa lopp hitills. Trots högsta växeln så lyckades han hålla ihop hela vägen. Oturligt blev det en rivning av långhoppet… Näst sista hindret. Såå nära uppflytt…
I agilityklassen höll han också ihop fint, med ramlade ner från A:et (vet inte hur han lyckade) och fick en femma på balansens nerfart.
Summan av kardemumman! 4 lopp & 2 pinnar. Han har hållit ihop i alla loppen, och varit superrolig att köra. Det känns som att det börjar lossna ordentligt nu, och jag börjar känna att jag kan lita på honom mera – även på tävling.
En toppenavslutning på säsongen blev det. Två pinnar i varje klass har vi nu, och jag ser redan fram emot nästa sommar! :)
Då hoppas jag att han håller sig frisk, så att vi får tävla hela sommaren.!!

Måste även skriva att jag babblat en del med flera ”blogg-vänner” under helgen, superroligt! Jag tycker fortfarande att det är lika intressant att man kan lära känna folk genom bloggarna så pass, att det känns som att man träffats flera gånger, när man väl ses i verkligheten.!

Grattis till alla vänner och bekanta som det har gått bra för i helgen, ni är många! :)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *