Världens bästa Indra!

Jag är nog ännu lite i chocktillstånd. Första lydnadstävlingen på två år, och Indra slår till med förstapris och klassvinst.!

Under fria följet var hon lite halvt med, lite halvt på en annan planet. Som vanligt med andra ord. Jag såg inte poängen, men gissade på en femma. Det kändes inte alls bra alltså.
Övriga moment kändes däremot väldigt bra, hon slarvade lite på hoppet, men det har vi knappt tränat så det skyller jag på mig själv.
Enda poängen jag såg var helheten, där vi fick en 10:a – vilket såklart kändes superroligt! Gick nöjd av planen, och fick reda på att vi faktiskt hade fått en 8:a på foten. Jag blev väldigt förvånad!
Platsliggningen var sist, och jag som alltid brukar känna mig lugn med Indra, blev lite nervös då jag visste vi hade chans på förstapris! Men hon låg så fint så. Satte sig upp lite för tidigt, men vad gör väl det när hon gått så fint övrigt.

Poängen…
Platsliggning: 8 Sätter sig före kom.
Fritt följ: 8 Tränger vänster, sitter snett, efter
Läggande: 10 Bra!
Ink. m. ställande: 9,5 Avslut
Rutan: 10 Bra
Apportering: 9 Avslut
Hopp: 7 Dk, slår i
Fjärr: 10 Bra
Helhet: 10 Jättetrevligt
Totalt 177 Poäng, förstapris och placering 1/6 :)

Min fina IndraPindra. Hon har överraskat mig så många gånger på tävlingsplanen, och så även ikväll, bäst när det verkligen gäller verkar vara hennes motto!

…måste skriva ett Tack till Sofie, då det faktiskt var hon som anmälde oss till den här tävlingen! ;) hihi.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *