Fotograf Sofie Gustafsson »

Uppe med tuppen

Vaknade tidigt imorse, och kunde inte somna om. Brukar aldrig hända, tvärtom, jag är alltid väldigt morgontrött. Runt 08:00 gav jag  i alla fall upp försöken att somna och klev upp istället… Frukost och lite msn-prat innan jag packade träningsväskan, och halv tio var vi på plats i Brunflo!
Tränade lite kontaktfält med Diezel innan vi fick sällskap av Sofie & Styrka, då blev det lydnadsträning istället. Vi började med en platsliggning för hundarna, vilket gick finfint. Indra somnar nästan under platsliggningarna :)
Därefter körde jag igenom hela tvåan med Indra. Hon gjorde alla moment, men ja… Lite mer fart skulle inte skada! Glad att alla rutskicken gick bra i alla fall. Min plan är att muta henne med frolic (som hon älskar, men som jag väldigt sällan köper) imorgon innan tävlingen, så kanske hon håller sig vaken genom hela fria följet…! ;)

Avslutade med att plocka ut Diezel en sväng också, lite fotposition till att börja med. Ofokuserad sådan idag dock! Känns att vi tappat en del under träningsfri sommar.
Därefter blev det lite fjärr och slutligen fick han köra en vittring. Mycket bra avslut på träningen, då han gjorde vittringen jättefint. Även fjärren börjar ta sig nu, efter att jag konsekvent endast belönat bakåt. Väldigt skönt!

Efter träningen blev det någon timme hemmavid, innan jag tog bussen till stan. Strosade runt lite i affärer, drömde lite om den snygga Björn Borg väskan jag hittat och gick sedan till jobbet. Nu är jag hur trött som helst i huvudet, men känner mig ändå rastlös efter att ha suttit still på jobbet i flera timmar. Tror det får bli en kvällspromenad med älsklingarna innan jag sätter punkt för den här torsdagen :)

  • Malin - Härligt med träning :DReplyCancel

  • Emma - Hoppas att det kommer gå finfint på tävlingen i helgen och att frolic kan ge Indra den där extra farten! :)ReplyCancel

  • Elin - Stort lycka till på tävlingen Sofie! Vi håller tummarna för att Indra helt plötsligt får eld i baken! :-)ReplyCancel

  • Therese - Härligt med träning! Vilka fina bilder – Diezels ögon är verkligen underbara :)ReplyCancel

  • Anna&Trion - hej, tack för omtanken!
    Vi vet ej exakt vad det är, veterinärerna står och vinglar mellan två olika diagnoser, men båda hade samma behandling så han får medicin nu iallfall, så får vi hoppas han blir frisk snart igen!ReplyCancel

  • Caroline o. Lukas - Skönt att vara igång tidigt på morgnarna….när de ögonblicken väl sker. Inte så ofta man orkar så att säga ;)
    Han har sååå fina ögon DIezel!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*